Monday, December 31, 2007

Game or Lame

Взела пример от по големия капацитет сред нас е време и аз да приложа някоя и друга сложна математическа формула с която да изчисля КПД-то на тази година.
Обичайните фактори алкохол\чикс он спийд\пътуване(тук се разглежда фактора носи гаща за Марианка и пътувай сама до морето)\пичета май бяха достатъчни за един доволен....не не другата дума...благ животец!
Разчупи!
Добрите герой пак се появиха. Батман и нинджите заеха позиции готови да отбраняват и затрупват с купища безполезна информация. Не вярвах,че евър ще го кажа но Благоевград стана забавен в 3 през нощта. Научих се да спя всякак и навсякъде. Стягам си багажа със затворени очи и вързани пипала. Джинка и Джиницъ се намериха до такава степен, че ми преписаха Варненска самоличност. Купих си тесен панталон и научих предимствата на това да ходиш с къса пола. Стажувах и пътувах. Станах по добра в няколко неща и по уверена. Окачих няколко златни медала за лични победи който ме усмихнаха. Вече мога да заявя че съм ергономична (квотоидаетва...).
Все още искам да се науча на някоя готина гърли стойка или поне да стоя изправена. Да не съм толкова голям инат що се отнася до гордоста и принципите. И да говоря за това което мисля, а не да се правя и да стоя с хардкор физиономия докато всъщност искам да кажа една шепа хубави неща По социална и отворена моля и всичко ще е оооууууукей!
За новата
Повече хора като лябимата DJ-ка с които иронията е смешна. Салса в Ялта, ли?
Повече хора като новия Сашо които да ме връщат в реалноста че само едната ирония не е достатъчна.
Искам всичкооо!

Тази година ще остане в аналите като зеления ми период!

2 comments:

qb said...

togava ti pojelavam 2008-ma da ti e belqzana ot 4erveniq cvqt, pi4e:) ne samo 6toto sum na vulna 'imeto mi e 4erven' a i za6toto moqta minala godina be6e 4ervena prez mnogo golqma 4ast ot vremeto. 4ervenoto ne e proso agresiq - to e strast, to e invazia, to e lubov i jelanie koito se subdvat i slu4vat i izpulvat sveta ti! haleluyah! o6te ne sum izleznala ot nas a ve4e sum piqna:D 6te se vidim sled malko:)))

qb said...

o6te edna dobavka: ako trqbva da sum obektivna vupreki nasmukanata s alkohol apatiq tazi godina opredeleno polu4ava KPD pone +10!