Saturday, July 7, 2007

Mr.Herbert 2nd grave digger

FLASH!

А после всумкване....?

Къде съм? Първа мисъл !!!ПО ДЯВОЛИТЕ РИЛА!!! Не, не съм в уютната колица на Сашко, и не, не гледам през прозореца сменящи се картини с очи мекици. В стая съм, и не съм се успала, просто не е моята. Математиката не фигурира в качествата ми, тогава защо по дяволите си мисля че мога за 2 часа да се справя с неща който ми отнемат дни? Без мене-тъпа путка съм! Приятелите ми ме мразят, предполагам и родителите. Осъзнавам че съм мизерница -да откажа Рила по този начин! Сякаш за да допълни жалката ми картинка дори събитието се казва Зелениада. Сори, да си мислила по рано вече си взела дозата зелено не ти се полага повече.Ходи си яж детското порно със счупения дядо. Действам импулсивно не-аз-стайли и следвам силните на нощта. Нищо не е както е, а аз отново съм шибана Алиса. Дай ми посока бяло...бяло зайче и ще се загубя с теб.От зеленото са останали само изпарения. Зелена купчина на пода-дрехите ми и зелен аквариум-корема ми. Излъсканото до преди няколко часа пиче, сега лежи в нокаут и единственото зелено по него са спомените му!
Пичето и малката му кучка, мои спътници в бягане от реалността. Nouvelle Vague и химн. Размери и проклятието на конуса. Другите зверски далечни...включително и сетивата. Аш?Тапата?Ехей човече? Незнам ...говорете ми, но на ваша отговорност.За малко да взема чудно къдрав тип.. Счупи още една бутилка М. задай ми посока и ме остави да се нося по нея! Тръгни си и ме остави в чужди ръце с които не мога да се боря. Отказваш на време Зелениадата, аз не !

Госпожице-Единствената която не е силно разочарована от мен вземи ме на филми и кажи благодаря на мама че е толкова невероятна!

2 comments:

qb said...

бате късно за филми, аз си направих нов филм в люлин:D спокойно те мразят НАС така или иначе ахаха ади сиурно ме е насъбрала за дни напред! найт клъбин в кофти клош варианта му - яката раотааа!

Vikotelo said...

естествено имам най свестните хора и родители зад гърба си всичко сутрешно ми се разминава само със сочене с пръст и много смех. Комбинацията Ирония и параноя е като няква ефтина Кока Кола...която държи глават ми под напрежение.
Много мисля и много ме мързи.Дай легло и не ме занимавай с нищо- тва е проклятиетото което дебне над В. Не, не като се присетя колко краен егоист съм и ми става гузно за всички наоколо.