Thursday, November 1, 2007

Sofia Echo Weekly

Добър старт! Точно както го харесвам, с малко време да се разколебаеш, с прекалено бързо сменяща се картина и неспособност да осъзная какво точно се случва. Да не повярваш, но тази седмица наистина ме връща в лятото когато случайностите са най хубавото което може да ми се случи, а раницата ми никога не се изпразва. Високи Багдадски кули, фалически символи и многа, прекалено много котки са подправките на Азия. Смеси ги обаче и няма да усетиш дори аромата. Най добре спри да бълваш, пробвай с езика на тялото. Да е колкото се може по изразителен, гъвкав, бърз,бавен...и ще имаш всичко всичко всичко всичко. мом мом мом......
Ела си на своя територия и разбери, че вече е ничия земя. Че и тук можеш да работиш с езика на тялото, но по скоро като преводач.
Заповядай в първия ден от новата седмица и разпилей чарковете си по София. Ето тази същата раница с якето и компютъра е за Дими, ето тази ръка, да тя ще отиде на гости в Кактуса, тези два крака ще те държат в Традиция и ще отказват вино, тялото ще те заведе на спа терапия в Червената къща. Жоро Метъла ще каже...Здрасти....Сега ще видиш...Приятно,да. Телефона ти ще е загубен по пода и после ше забравиш да благодариш както трябва на добрите хора които ти го връщат. Главата ли....? Оооо, ама тя отдавна не работи добре. Просто монитор, храни я с шоколад и стискай палци да ти проговори.
Губя си телефона 2 пъти за една вечер. Гениално!...време ми е вече и на мен да остарявам явно...Ето да, Алцхаймера( -Здрасти!Викай ми Алцхаймера!) чука, гърдите увисват, но спокооооооо, ще издържат още едно лято-една малка седмичка
Доставки на вино по домовете и нека се успокоя. Чу ли, ей?По добре сред хора че съвсем вече ще загубрт каквото и да е: Визирам най вече паспорта ми, другото мога да си го нарисувам.
ВИАЗ на парте? Виаз на Покрива? Неее това е друг филм, по добре се придържай към лимонадената бира и украсявай наоколо. Прегръщане, викане, едната чаша е за тебе...Наздраве е най хубавия отговор.
Тъпо! Да се върнем към семейния уют около Легото и бяла сол по пода. Има нещо символично в това как от бяла става винена на цвят и вкус. Дими е новият Месия!
Гърлс найт аут!
Изпускаш скрита в Марианската падина. За пореден път. Компенсирам като изпускам любимия си питолет в ръцете на феновете.Да си евриуан’с супер хиро не винаги значи че можеш да се оправиш и със ситуацията, но е почти сигурна гаранция за обратното (трико ала бала). Жестокооооооооо! Това бяха няколко хиляди километра и малко повечко секунди. Какво, кой, колко, грейт баргейн, зад ъгъла?

2 comments:

Vikotelo said...

SUPER HEROin
az ergonomichnata
boli me glavicku

qb said...

ахахаха усещането на нещо впито в задника е неповторимо а:Р малко напрежение в името на мотивацията, ето така се ставало хероин