Thursday, January 15, 2009

what a great night

Колежанчето и порно актриската или нали последните ромове щяха да са малки.
Влизам.
-Big up sistaaaaaaaaaaaah! Вече шеметно се въртя под платнището на ламята с картонените глави. О, момент, аз всъщност я водя и така поне няколко снимки. Някой здраво ме е прегърнал през гърдите, но му имам вяра нищо, че не го познавам. Минутки по късно виждам, че всъщност и без тва съм самичка, нямаше смисъл да излизам толкова бързо от шеметното препускане в кръгче. Правя две крачки надясно и поръчвам първия ром с малинов чай. Правя две крачки наобратно и опитвам да използвам телефона си, както обикновенно без батерия.
Двамцата се появяват като преполовявам това на червения бар. Онзи ми ти уж срамежлив тип и сестра ми. Повече от очарователен е всъщност. Червено пуловерче с вратовръзка и небрежна рошава коса. What’s sexier than that? А да, че има значка!!!
Минава само час, а аз имам чувството, че е поне 12.
-Ох, май не трябваше да ти казвам това. Май не бива да споделям такива неща ама...
Пълня чашките и казвам името и фамилията си на пияния чичо на бара.
-Извинявай, голям простак съм напоследък! Хич, не се усещам кво говоря...ама ти трябва да ме разбереш, нали съм срамежлив, все някъде трябва да тренирам.
Смях в залата и нали затова сме приятели единодушие!!!
Пълня чашките и местим на диваните! А, здравейте!
-Можеш ли да повярваш, че преди няколко часа съм бутал кофи?
-Можеш ли да повярваш, че преди няколко часа съм бил ламя?
-Можеш ли да повярваш.......(думите на мацката ми се губят)
-Можеш ли да повярваш, че аз слушам Хеви Метъл?
-Можете ли да повярвате, че тя е порно актриска?
Темата за порното винаги сближава хората. Доказано! Само дето този път вместо “ку-какво” ме попитаха с недоумение “Куратор на порно филми?” И ми запомниха името, факт който винаги ме е впечатлявал много когато се запознавам с някой. Ръкостискането също.
На исканията ни за мирни приговори и малък ром просто ни се изсмяха. Вечерта се блърна окончателно в склада. Говорихме за наргилето което евентуално ни чака, домати и лазаня, и колко интимно сближаващ е факта, че ние и тримата не ядем месо, случайност открита някъде в разговора. Разделиха ни целувки. И с двамата. И за двете трябваше да се повдигам на пръсти, от което ми се завива свят.
Днес се събудих и 30 сек по късно получих смс. Обичам такива случайности.
“Sno6ti = :)”


Срамежливият тип все още има с какво да ме впечатли!Right JP?

1 comment:

qb said...

скрита лимонка е нашият shyguy
:}