Tuesday, June 19, 2007

Неуместно...


Всичко започва с това как трябва да вярвам повече в интуицията си. И продължава в разходка до съседния квартал в гонене на алкохолни пари...не, не Дориан...мента!
Има всичко от по филмите- магистрали, тъмни улици, странен гумен лебед и дебело, виещо се парче пиче.
И аз бих ни спирала ако бях кука.
Пичета сред нощтЪт ходещи така сякаш притежават Дървеница и смеещи се така сякаш няма да ни застрелят ей сега щото Буш минава. Но...но не е проблем де! Физиономии тип лолитки и " ДА иначе бих те ударила, но сега съм мирно 11 годишно дума с п." Да госпудин пулицай нищо че имам алумин-кадмий-Вики да преговорим СТЪКЛЕНА-басма чаша и бутилка в ръката, аз мога да се правя усилено на симпатична!

След това магазин в който пък надписа Внимание Свод ме подтикна да се съблека за да увековеча момента. (тук е момента в който завиждам на гол мъжжжж че може да е такъв)Забравям навиците си и не поглеждам че камерите буквално ме вкарват в живо предаване от BigBrother.Културен феномен копеле!!!

Засрамена. Навън. А същите господа полицай отнасят купичката си с детско порно...

Завръщане и пиене на жабурняк. Енергийни напитки, стимуланти, който ме карат да говоря много... както никога. Добре е да го знам!

Мариана запетая благодаря ви за преживяванията под мишницата на Iron Maiden и охдано! кокъла ми се покаже днес! Дупе!



От оня ден тва...за забава

1 comment:

qb said...

специално за непосветените обръщам внимание: от фотосът публикуван по-горе могат да се извлекат ценни изводи като например каква е най-уместната поза за лято 2007, яко тренди, таза е силно изнесен напреди, гърдите са изпъчени и ако може гледат в една посока, ако не заеби, позата се прилага АБСОЛЮТНО навсякъде, което автоматично значи, че веднъж почнеш ли да си пъчиш гъза нема спиране дори докато пътуваш в трамвая. решавайте си.